| 				
					| Offline |  
					|  |  
					|  |  Csatlakozott:2014.11.16. 12:37
 Megköszönt másnak: 32 alkalommal
 Megköszönték neki: 131 alkalommal
 | 

| 

| Plugin Neve: | Fragverseny Plugin [HUD Kijelző] | Plugint készitette:  | 6almasok |  
                                                | Játék:  | Counter-Strike | Kategória:  | Szórakoztató |  
                                                | Eredeti link:  | Nincs megadva | Jóváhagyó:  |  |  Fragverseny Plugin [ Version 1.3.0 ]Leírás:  Sziasztok. Gondoltam feltöltöm nektek ezt a plugin mivel "ahogy elnézem" sok ember hasznára válni itt a fórumon. A plugin lényege az hogy ha megvan az admin cvar jogunk akkor a /fragverseny  szócska beírása során előjön egy menü amibe ha beüssük a fragverseny kezdésének idejét, végét és rámegyünk a fragverseny indítására akkor elindul a fragverseny addig az időig ameddig mi beállítottok! De elég a szóból inkább mutatok pár képet.   Képek:  A plugin jelzi HUD-ba az 1. top3 nevét itt csak ezért 1-et jelez mert csak én voltam fent a szerveren!     Cvarok nincsenek! Telepítés: Ha valami hibát/bugot véltek felfedezni nyugodtan írjatok kommentet!• AMXX fájl-t »» cstrike/addons/amxmodx/plugins/ mappába, majd a nevét írjuk bele a plugins-ini-be • SMA fájl-t »» cstrike/addons/amxmodx/scripting/ mappába (hanyagolható)A plugin tesztelve volt nyugodtan használhatjátok! Ui.: Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler. Copyright (c) 1997-2013 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team Header size:           1428 bytes Code size:            14928 bytes Data size:            14236 bytes Stack/heap size:      16384 bytes; estimated max. usage=781 cells (3124 bytes) Total requirements:   46976 bytes Done. A pluginba van egy annyi bibi hogy ha kézileg akarjuk leállítani a fragversenyt akkor kétszer kell megcsinálni! 

| SMA |  |  
_________________  "I wouldn't hold my breath if I was you
 Cause I'll forget but I'll never forgive you
 Don't you know, don't you know?
 True friends stab you in the front."
 A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 6almasok 2015.08.03. 12:43-kor.

|  |